Newbie

När vi kom till Kappahl i lördags var jag ju såklart tvungen att ta en titt bland deras Newbie serie igen.. haha! Kommer sluta med att jag har allt från den kollektionen snart :P Men dom har ju så mycket fint och helt i min stil. Enkla neutrala kläder i dova färger och utan en massa tryck och grejer på :) Dessutom hade dom ju Ta 3 betala för 2 på barnkläder denna veckan så då kan man ju passa på! Blev en skallra och en body från den kollektionen. Sedan hittade jag suuupersöta UGG liknanade skor som jag inte kunde hålla mig ifrån att köpa. Köpte dock större storlek så liten kan ha dom nästa vinter :)
 
Köper väldigt mycket olika storlekar på det jag köper så inte allt blir för smått direkt :) Man vet ju inte alls hur stor bebis kommer va när den föds heller.. eller hur fort den växer!
 
 
 
Såg ju att skallran hade rosa ränder när jag kom hem. Men äsch det får va så!
1

Ännu mer till bebben!

Igår var jag med svärmor till stan en sväng. Hon hade sett en kavaj som hon ville ha mitt utlåtande på :) Men först skulle hon till Klädhuset (heter det så?) i Skåre och köpa en jacka till David. Hon berättade att det var halva priset men jag tänkte inte så mycket mer på det. Förrän vi kom dit och jag förstod att det var halva priset på ALLA barnkläder :D Då kunde ju såklart inte jag heller hålla mig från att shoppa lite smått och gott :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1

Barnvagnar

I lördags när jag varit på stan med svärmor åkte jag bara hem och vände i princip för jag och Fredrik skulle åka och kolla på barnvagnar. Lika bra att börja i tid så man vet vad man vill ha :) Jag har ifs varit bestämd på att jag velat ha Bugaboo Cameleon hela tiden. Redan för flera år sedan sa jag att: "När jag får barn vill jag ha en sådan barnvagn", och det har jag hållit fast vid. Alla man hört haft den har varit oerhört nöjda och tyckt det varit en underbar barnvagn. När jag sa det till Fredrik första gången totaldissade han den och sa att den ville han minsann inte ha! Nehe? Besvikelsen var total! Han ville ha en sån där klassisk Emmaljunga som jag absolut inte vill ha :/ Inte jättelätt att gå ifrån Buggan när jag varit helt inställd på den, men jag började iallafall kika runt på andra vagnar, vi ska ju vara överens och nöjda båda två :) För någon vecka sedan ramlade jag över en Crescent city som jag tyckte var väldigt fin. Ingen bugaboo men ändå. Visade Fredrik men han ville inte ha med små hjul. Nehe! Svårt problem! Kollade runt på nätet och läste recensioner så gott jag kunde. Vilka var bra och inte. Igår fick jag som sagt med honom till Köp barnvagn här i Karlstad för att kika på alla i verkligheten. Vi gick runt och kikade och när han fick syn på Emmaljungan ändrade han också uppfattning. Väldigt stor och upplevs klumpig tycker jag. De är säkert bra barnvagnar på alla sätt och vis men vi vill ha en mindre, smidigare. Speciellt när vi bor som vi gör och har en liten kombi, dessutom med hundbur. Alltså kunde vi nu stryka den från vår lista :) Visade honom buggan sedan och när han kört runt den lite fick han faktiskt erkänna att den var lätt och smidig att köra. Vi tog ut både den och Crescenten och provkörde ute. Han gillade båda två och det var tillslut han som sa att valet stod mellan dom två. YES! :D Jag tyckte Crescenten kändes lite tung och aningen mer klumpig än Buggan. Dessutom var handtaget lite för brett för mig och jag tyckte den var lite obekvämare att hålla i. Fördelen mot buggan var att den var lite högre och var lite mindre "gungig" i liggdelen, man kunde sätta fast den bättre än buggan. Crescent upplevdes dessutom lite mysigare och mer ombonad än buggan i liggdelen. En annan fördel med Crescenten jämfört med buggan är ju priset. Lite drygt 6000 för crescent mot ca 11000 för buggan. Ja ja vet inte, det är nog iallafall bra barnvagnar båda två och har många likheter också så vi får se vad det blir helt enkelt :)
 
Har tänkt att jag vill ha en helsvart om det blir en Bugaboo, men nu har jag ändrat mig lite. Funkar även med mörkblå eller grå botten med off white sufflett och överdel. Färgen på bilden tycker jag också är snygg faktiskt, men inget vi kommer välja ändå.
 
Crescenten har sittdelen på där, men vi fick pröva med liggdelen sen.
 
 
Crescent City
 
 
Bugaboo Cameleon
1