Studenten

 

Nu är det studenttider igen. En härlig tid tycker jag och varje år blir man ju påmind om sin egen student. Iår är det 6 år sedan jag tog studenten från Teknikprogrammet här i Karlstad. Helt galet vad tiden går fort. Eftersom det är sex år sedan jag gick ur är det iår dags för min bror att få vara med om denna härliga dag. Nästa vecka åker vi därför upp till Mora och firar honom förfullt. Kommer nog även ta med farmors husvagn så det blir övernattning. Mysss! :)

 

Veckan efter är det mitt kusinbarn Rebeccas tur att ta studenten, så då ska vi även dit och fira henne såklart :) På helgen efter blir det nog antagligen studentfest för min lillebror. Mycket student nu med andra ord :) Mittemellan detta ska ju min syster fylla år också :)

 

KlotvasSenaste tillskottet till min vassamling är denna vita klotvas från MIO. Lite annorlunda men väldigt väldigt fin tycker jag. Väldigt nöjd med det köpet kan ja säga :) Skulle även vilja ha en klotvas i klarglas. Någon som vet vart man kan hitta en sån?

1

Thomas Sabo

I helgen köpte jag ett Thomas Sabo armband. Tycker dom är så fina, och dessutom kul att man kan kombinera med vilka berlocker man vill. Alla armband blir ju på så sätt unika :) Köpte ett A först men har nu även köpt till ett F och en sten. Vet inte om jag ska ha fler eller inte. Tycker egentligen att det räcker men som Nina sa, man kan ju ha fler och byta ibland :)