19-årskalas


Idag var vi som sagt på kalas hela dagen. Vi började dock med en sväng in på SOVA butiken på Bergvik för att köpa ett Lexington örngott. Fick ett av Marre i födelsedagspresent och nu tänkte jag köpa det andra :) Men så blev det inte för dom var slut såklart :/ Han beställde iaf hem nya så om nån vecka får jag det :D Åh det kommer bli så fint!

Vid 1 var vi i Grums och då åt vi middag hos farmor allihopa. Eller iaf jag o Fredrik, pappa och båda mina syskon :) Vi blev bjudna på fläskfilé och eller kyckling. Jättegott! Efter en stund kom även min kusin med kusinbarnet Miliam. Pappa skulle va barnvakt på eftermiddagen,och vi blev såklart jätteglada allihop över att få spendera eftermiddagen med goaste 2-åringen :)

Efter nån timme åkte vi hem till mamma o pappa där vi käkade lite tårta och tittade på Miliams favorit, Emil i Lönneberga. Där blev vi sittande allihopa. Astrid Lindgrens filmer är ju verkligen för alla :) Resten av tiden myste vi med lilla gullungen och sedan åkte Fredrik, Pontus och Sebastian för att spela hockey på Tingvalla. Jag och hundarna åkte med farmor hem en sväng igen :)

 

 

 

 

 

 

Fredrik visar sin utrustning för en hockeytokig liten kille :)

 

 

 

 

Kollar på Emil