Melodifestivalfinal.


Igår avverkade vi ännu en supertrevlig dag :) Började med storhandlande på morgonen (inte så kul men.. ) hem o fixa och städa lite. Vid 4 kom Nina och gjorde mig och hundarna sällskap :) Fredrik och Johan var på säsongens sista hockeyspelande. Vid 7 kom dom hem och lite senare kom mina två syskon och Malins kompis Jessica :) Så lagom till finalen i Melodifestivalen var vi ett glatt gäng här hemma :D Vi tippade i Aftonbladets schlagerbilaga på vilken placering alla låtar skulle få. Jag och Nina vann med 4 rätt var :)

Att Loreen vann var ju bara såå rätt! :D Hon har varit överlägset bäst genom hela tävlingen så det var väl inte jätteöverraskande att hon faktiskt vann men.. Bra var det iaf :)

Sen höll vi på o skratta ihjäl oss här hemma när dom presenterade namnet på Cyperns representant i den utländska juryn. Klitos Klitou eller nåt sånt :) Haha! Tyckte också att det var lite kul att Top Cats skrev att dom var i Stockholms Folkets hus, Globen :)

 

 

Planen var att låta den som förlorade i låttippningen skulle få bära denna masken men så blev det inte.. Pontus ville gärna posera i den så det fick han :)