Solväggen

När ja vaknade imorse (blev lite senare än ja tänkt eftersom ja pratade med Jessica på Skype till halv 2 inatt :)) så gav jag mig ut på årets första löparrunda! Har längtat efter att snön och isen skulle försvinna så jag kunnat börja springa igen :) Idag kom som sagt den dagen och det blev en liten runda på 3,6 km! Fick ont under fötterna av skorna så tänkte att det var lika bra att inte gå för hårt ut! Måste ta mig iväg och köpa nya skor nu så fort som möjligt :)

Nu sitter vi ute på balkongen i solen jag och hundarna :) Jag läser min bok, Elsas Hemlighet, och hundarna spanar på folk och hundar :) Solen tittade fram lagom till att jag kom hem från min lilla runda förut! Perfekt :D

Skönt också att ja kommer kunna sitta här i princip tills det är dags att göra sig iordning för jobb. Fredrik ställde sig och lagade köttfärssås och spagetti när han kom hem från jobbet imorse! Jag sa att han absolut inte behövde göra de, att jag kunde fixa maten! Men han gjorde de iaf :) Hur underbar är han inte? :)