Lördagen!

Ännu en härlig helg börjar lida mot sitt slut. Synd att helgerna alltid ska gå så fort :/ Har iaf hunnit med en hel del denna helgen också :) Igår kom David, Fredriks 10-årige brorson hit och sov över :) Det var första gången men det gick hur bra som helst. Han är verkligen en go och snäll liten kille :) Johan och Nina stannade ett par timmar för Fredrik och Johan såg på Djurgården-matchen. När dom åkt hem tog vi med oss David och hundarna på promenad. David fick hålla i Miltons koppel under hela promenaden och det tyckte han var jättekul :) När vi kom hem igen fixade Fredrik iordning tacos åt oss :) Fredrik var noga med att David skulle få det han ville ha så han frågade gång på gång, "Tycker du om paprika?" "Tycker du om gurka?" o.s.v. Tillslut säger David: "Varför frågar du så mycket?" Haha!

Vid halv 8 kom Camilla hit och vid 9 åkte vi in till stan för att möta upp Hanna och Julia tillsammans med deras pojkvänner. Vi gick fram och tillbaka på Kungsgatan men det var bara att inse att det var fullt överallt. Så vi hamnade på Frost tillslut där vi fick plats allihopa :) Där satt vi sedan i några timmar och bara snackade och hade allmänt jättetrevligt :D En superkväll helt enkelt! Lite kul var det också att jag såg Adam Alsing knalla förbi utanför fönstret :)

 

Väl hemma igen bäddade jag till mig i soffan så Fredrik och David skulle få sova i sängen. Somnade rätt fort men vaknade igen när Fredrik lämnade datorn och gick o la sig. Då var jag klarvaken och kunde inte på något sätt somna med min lilla filt och utan ordentlig kudde! Gick in och la mig hos Fredrik ett tag men det funkade inte heller för jag hamnade längst ut på kanten (David tog stoor plats i sängen :P), dessutom blev det jättevarmt! Så jag gick tillbaka till soffan och där somnade jag iaf tillslut :)

1
camilla

hur kunde jag missa Adam, attans!!! :P