Pontus student

I fredags tog min lillebror studenten från hockeygymnasiet i Mora. Vi åkte självklart upp och firade honom. Mamma och pappa redan på torsdag. Jag, Fredrik, min syster och farmor på fredagen. Det har varit två fullspäckade dagar och idag är jag mer än helt slut kan ja säga!

Började med att vi slutade jobba kl 22.00 på torsdagkväll. Hem för att duscha och fixa iordning packning m.m till vi skulle åka. Somnade inte förrän klockan närmade sig 02.30 på natten. Sen ringde kl. 05.20, somnade om och gick upp 05.50. Lite bråttom att fixa iordning sig för vid 07.00 skulle vi åkte till Grums för att hämta upp Malin och farmor. Dessutom skulle vi ha släpkärra med oss så det var lite pssel med den innan vi tillslut kom iväg vid 08.00. Vädret var toppen och det var riktigt varmt redan 8 på morgonen :)

Vi stannade på en rastplats precis utanför Torsby och fikade en snabbis på vägen upp. Vädret var lite fint där och det var en väldigt vacker plats precis vid vattnet :)

 

 

 

 

Ju närmare vi kom Mora ju mörkare och större blev molnen. Hade fått mess av Pontus tidigare under morgonen att det var sol och inte ett moln på himlen däruppe. Men alla som bor i Sverige vet ju att vädret är väldigt opålitligt! Väl framme möttes vi iallafall av strålande solsken. Några moln var det allt men ändå sol och jättevarmt :D Vi åkte till Pontus lägenhet där Fredrik kunde byta om och jag sminka mig. Sedan åkte vi när till parken där alla klasserna skulle komma och gå förbi i en parad för att sedan stanna vid sina respektive familjer. Dom har alltdå inte utspring från skolan som vi har här i Karlstad. Vi var där efter 12 för Pontus trodde dom skulle gå tidigare eller hur det var (1 var det sagt från början). Det visade sig sen att det visst var kl 1 så vi fick stå där ett tag!

 

 

 

 

 

 

 

 

När klockan närmade sig 1 blev det väldigt mycket folk överallt så jag o Malin bestämde oss för att gå längre fram för att få bättre bilder. Det slutade med att vi hamnade i en rondell. Är nog första och enda gången jag kommer sitta i en sån :P Det visade sig iallafall sen att dom kom gående från fel håll så vi fick flytta på oss och stod tillslut mitt i vägen, bokstavligen på dom vita linjerna :) Det stod jag jättebra men tror ni inte att jag missade honom iallafall.. va fasiken liksom! Jag som sprungit runt för att få bra bilder. Bäst bilder fick pappa som stod kvar på samma plats hela tiden. Såklart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi sett hockeygymnasiet åka förbi med traktor åkte vi hem till Pontus lägenhet för att förbereda med fika och presenter. Efter drygt en timme åkte jag och Malin o hämtade honom och hans kompis med hockeyhallen. Hem igen för presentöppnande och tårtätande innan det var dags för att gå ut och äta. Jag åt kycklingfilé som var otroligt god!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1
Gunilla Kling

Tack för titten till underbara bilder. Snacka om att ha tur med vädret!

Må så gott!

kram Gunilla