Present

 
När jag hade varit hundvakt i helgen fick jag detta yankee candle ljus av svärföräldrarna. Det är min favorit och det doftar underbart :) TACK snälla!
 
 
1

Första träningen

 
Titta så fina mina gladioler har blivit :)
 
Idag började jag med gymträningen igen efter semesteruppehållet. Tränade väl kanske 3 gånger under semestern så det blev lite dåligt. Men under semestern vill jag fokusera på andra saker och inte känna mig bunden till träningen. Nu är som sagt semestern slut (redan förra veckan ifs men då hade jag fullt upp varje dag efter jobbet så blev ingen träning då) och då kör vi igen! Shit va jobbigt det var! Det kändes att jag inte tränat på ett tag om man säger så! Men men det gäller bara att komma in i det igen så går det nog bra :)
 
 
6

Helgen

Första helgen sedan jag började jobba är snart över och jag kan med glädje säga att den har varit riktigt bra :) Jobbade ju dag förra veckan så helg var det redan kl 14.00 :) Fredrik kom och hämtade mig, jag åkte hem och duschade sedan åkte vi vidare till Fredriks föräldrar. Vi skulle va hundvakt till deras Snoddas från fredag till lördag. Fredrik stannade hos Snoddas medan jag åkte till Grums för att hämta lite saker hos mamma o pappa som dom köpt med från kusten. Blev kvar där hela eftermiddagen. När jag kom skulle dom precis grilla så jag åt med dom. Sedan satt jag och min syster ute i solen och njöt tills den försvann bakom träden. Då åkte hela familjen för att kolla på lillebror som spelade fotboll. När den var slut åkte jag hem till min kära igen. Vi skulle se en film men jag somnade typ direkt. (som vanligt :P)
 
 
Theo var med och hejade!
 
Theo busar med mamma och Malin :)
 
På lördagen skulle Fredrik till Göteborg med två kompisar o se Bruce Springsteen. Dom åkte redan efter 8 på morgonen så jag blev ensam med hundarna. Min plan var att sola hela dagen i svärföräldrarnas trädgård men vädret ville inte samarbeta! Det var mulet först men sedan kom regnet, rejält! Fick bli en mysförmiddag framför tv:n och serien Huset Fullt istället. Inte så illa det heller :) På eftermiddagen kom Camilla, men precis när hon kom kom även svärföräldrarna hem igen så då var mitt uppdrag klart och vi åkte hem till mig istället. Det första vi gjorde var att åka till affären och handla ingredienser till tacos som vi sedan fixade tillsammans (Camilla mest :P) Ute åskade det och Milton var livrädd stackaren. Är så jobbigt när man inte kan göra något för att få honom att lugna ner sig :/
 
Maten blev riktigt god (många plus på köttfärsen Camilla ;)) så när vi var mätta och belåtna hamnade vi i soffan med Super Mario. Vi har suttit där flera dagar nu och igår blev det 5 (!!) timmar. My god va fort tiden går när man spelar. Men shit va kul vi har :) Har inte skrattat så mycket på väldigt länge!
 
Camilla fixar köttfärsen | Mina fina gladioler. Faktiskt första gången jag köper såna, men absolut inte sista :)
 
 
 
 
 
Idag när jag vaknade var vädret mycket bättre så jag bestämde mig för att sola en stund. Smsade med Camilla och det slutade med att hon kom in igen och vi solade en stund tills det blev disigt. Då gick vi in igen och käkade upp tacosen som blev kvar från igår. Eftersom det då hunnit bli riktigt mulet hamnade vi återigen framför super mario. Tack vännen för två toppendagar :)
 
 
4