Till mitt barnbarn

 

Denna boken beställde jag nyss från adlibris. Jag har länge tänkt fråga farmor och farfar då om dom kunde berätta sin historia så jag sedan kunde skriva ner den eller liknande. Dels för att jag alltid har varit väldigt intresserad av hur det var "förr" och hur allt var då (när jag var litet fick farmor alltid berätta en massa om när hon var liten för mig), men också för att det ska finnas kvar den dagen dom inte är det och kan berätta. Nu när farfar inte längre finns med oss känns det ännu viktigare att göra detta nu. Är det något jag lärt mig av detta är att man inte ska ta något för givet. Denna boken är iallafall en fyll-i-bok, och det gör det nog lite lättare för henne, och jag hoppas hon kommer tycka det blir kul att fylla i den :) Fick tipset om boken av Lovisa nu ikväll när jag berättde att jag ville skriva ner allt. Vi pratade även båda två om att det vore väldigt kul att släktforska. Vore kul att göra det tillsammans :)

1

Besök

Nu ikväll har Lovisa varit här några timmar. Gud så trevligt det var att sitta och prata om allt och inget. Är så synd att vi inte ses oftare. Kanske dags att vi börjar leva i nuet nu eller vad säger du? :) Man behöver verkligen såna här kvällar mitt i veckan. Man är annars så upptagen med jobb och gör allt annat på helgerna. Man borde njuta av alla dagarna egentligen! Tack för ikväll vännen! Det var supertrevligt!1

Lexington

Var hemma hos Marre i lördags och hon hade dom här fina i sängen. Uhhh så snygga :D Blir att införskaffa när vi köpt nya sängen!