Kick-off

Om förra måndagen var tråkig med branden så var tisdagen mycket roligare. Det var dags för kick-off och after work med jobbet. Vi var på CCC och det hela höll på hela eftermiddagen och kvällen (14.30-22.00) Vi hade en jättetrevlig eftermiddag tillsammans med alla arbetskamrater där vi fick mycket information om namnbytet från Löfbergs Lila till Kafferosteriet Löfbergs. Sedan var det mingel på bryggan i solen några timmar och sedan mat i form av Amerikans buffé. Otroligt gott var det och jag åt självklart för mycket och blev alldeles för mätt.. haha :) Den sista timmen spelade Broken Door och fick igång alla på dansgolvet. Jättekul verkligen :)
 
 
 
1

Brand

Vilken dramatisk start det blev på denna veckan. För er som inte redan vet kan jag berätta att måndagsmorgonen började med en brand i en av våra skrapor på jobbet. Jag började jobba kl 6 och det dröjde inte länge förrän vi upptäckte röken som kom från toppen av byggnaden. Några minuter senare var brandkåren på plats och släckningsarbetet kunde börja. Dom lyckades få kontroll över branden ganska snabbt och skadorna blev inte så stora som man trott när man såg mängden rök och att fönstren på översta våningen snabbt blev kolsvarta. Som tur är jobbar ingen i skrapan (förutom längst ner ibland)
 
 
 
 
 

Tack!

 
Vill först och främst passa på att tacka för alla fina kommentarer i inlägget under. Jag blir så glad över allt fint ni skriver. Det ska ni verkligen veta :) Fotografering är min absolut största passion och jag älskar det så mycket. Jag blir glad i hela kroppen när jag fotar och känslan jag hade när jag kom hem från fotograferingen i fredags är svår att förklara. Det var som ett lyckorus genom hela kroppen. Och att sedan få massa fina kommentarer om att jag är duktig.. ja ni fattar. Så tack för att ni tar er tid att skriva några ord :)
 
Annars måste jag säga att jag är liiite bitter idag. Sommaren kom verkligen denna veckan med strålande fint väder.. och jag jobbade eftermiddag!!! När det sedan blir helg och man kunde få njuta av det fina vädret.. Då är det mulet och typ regn. Usch ibland är verkligen livet orättvist :/ Förra gången när det var sådär jättefint väder en hel vecka (i maj) jobbade jag också eftermiddag så jag känner mig som sagt lite bitter över det. Speciellt eftersom vi inte varit bortskämda med fina soldagar denna sommaren.. Men men vi får hoppas att solen tittar fram igen imorn eller nästa vecka för då går jag dagen :)
 
Ska snart börja göra mig iordning också för vi ska på kalas hos min kära farmor om en stund :) Hon fyllde år nu i veckan (14:e) men vi kunde ju tyvärr inte komma eftersom vi jobbade eftermiddag. Men idag så.. då kan vi :)
 
 
 
 
 
 
2