Helg

Nu har det äntligen blivit helg för mig också :) Jag o hundarna ligger i soffan o myser till ett avsnitt av Fångarna på fortet!

Bloggar förresten från blogg.se appen nu. Riktigt bra är den tycker ja:)

Fredag

Fredag!! :) Utanför fönstret är det underbart väder med sol och över 20 grader!! Helt otroligt att det kan va så varmt dom sista dagarna i september. Men jag klagar inte :) Det enda tråkiga är att jag jobbar eftermiddag och har ingen chans att njuta av värmen och solen :/ Men enligt Aftonbladet ska värmen hålla i sig hela helgen. Hoppas!

Annars då, vad händer? Jo jag och Fredrik har varit till polisen och fixat våra allra första pass någonsin :P I december är det tänkt att vi ska åka på vår allra första utlandsresa till Gran Canaria, tillsammans med Röhr o Anna, Johan o Nina. Hade jag fått bestämma hade vi åkt lite tidigare. Jul är väldigt speciellt för mig och jag har alltid miljoner saker att göra sådär dagarna innan jul. Men nu fick ju inte ja bestämma och det blir nog bra ändå detta :) Ska faktiskt bli riktigt riktigt kul :D

Fredrik åkte till Stockholm idag med några kompisar så ikväll och imorn blir det bara jag o hundarna här hemma. Men jag har fullt schema medans han är borta. Imorn på dagen kommer farmor o farfar på besök. Det var ett tag sedan dom var här så det ska bli kul :) På kvällen ska jag o Jeanette ha filmkväll! Vi trodde ju att grabbarna skulle komma hem på söndag så då tänkte vi som blir lämnade hemma hitta på nåt kul ;) Men det visade sig att dom kommer hem imorgon istället. Vi kör filmkväll som planerat iallafall. Vill dom va med så får dom de, annars ser vi själva :)

Trevlig helg!

20110927

Ny vecka har dragit igång och igår kom ja tillbaka till jobbet efter att ha varit sjuk. Kändes riktigt skönt faktiskt :) Man tröttnar rätt så fort på att gå hemma o inte orka göra nånting annat än sova o se på tv. Blir uttjatat rätt fort :P Tur att ja hade wordfued ;)

Iallafall, det jag egentligen skulle säga var ju att Desperate Housewives drog igång i söndags igen :D (i USA) så igår efter jobbet fick jag äntligen se det första avsnittet. Som jag har längtat efter dom tjejerna! Synd bara att det är sista säsongen som kickat igång nu. Eller egentligen kanske det är bra att dom inte kör den så länge att den tillslut blir dålig. Det kan ju lätt bli så ibland. The O.C är ett väldigt bra exempel på det.