Helt galet kul!

1

Bada

Nu ska jag strax göra mig klar för att åka o bada med Anna. Blir nog kanske Mariebergsskogen idag med. Är rätt bra där tycker ja! Ha en bra dag allihopa :)

NorgeSöndag idag och regnet öser ner utanför fönstret. Passar bra på hur jag mår nu egentligen. Detta som hänt i Norge har påverkat mig nåt otroligt. Har läst allt som finns att läsa om det men jag kan fortfarande inte ta in att det hänt på riktigt. Att en människa gått runt på en ö och skjutit ner en massa helt oskyldiga ungdomar, och dödat minst 92. Gått runt helt lugnt på ön och skjutit allt han sett. Hörde även att han klätt av sig polisuniformen och åkt runt ön i båt och lockat på ungdomarna (låtsats att han var privatperson där för att hjälpa) för att hitta dom som gömt sig. Hur vidrig kan man bli som människa. Jag blir illamående så fort jag ser en bild av honom. Det vidriga är ju också att han planerat dåden i 9 (!!!!!) år. Han har inte lämnat något åt slumpen. Och att han sedan står med ett leende på sina äckliga läppar efter att polisen tagit honom är ännu vidrigare. Hur kan man göra såhär? Hur är det möjligt? Jag förstår verkligen inte! Han har förstört livet för så många människor. Och till vilken nytta? Ingen alls..

Norge, vi lider verkligen med er!

Nu ska vi snart åka på 75-årskalas hos farfar. Kan va skönt att försöka släppa detta ett tag o tänka på något annat.. Fast det kommer helt säkert va det stora samtalsämnet på kalaset också. Känns som ingen tänker på något annat nu dom här dagarna.. Helt förklarligt såklart!