Lördagen

Gårdagen började med ett killer träningspass. La på 10 kg extra på alla övningar jag gjorde och det kändes kan ja lova!! Direkt jag kom hem åkte vi och storhandlade.. Inge vidare kul men riktigt skönt att ha ett välfyllt kylskåp igen :)

På kvällen åkte vi till Grums och hem till Johan o Nina. Dom bjöd dit oss och Henric o hans tjej Jenny. Vi hade riktigt trevligt o började kvällen några omgångar Med Andra Ord. Tjejerna mot killarna o killarna hade ingen chans som vanligt ;) Det är så gött att slå dom för dom blir så sura.. haha :D

När vi spelat klart satte vi oss i bilarna och åkte ner till nyöppnade restaurangen Sara. Jag och Fredrik åt nån pastarätt med kyckling och bacon.. inte NACHOS alla som stör sig på det :P Maten var iallafall riktigt god med riktigt mäktig så jag orkade knappt halva! 

Sen åkte vi tillbaka hem till Johan o Nina igen där det blev lite mer Med Andra Ord. Denna gången körde vi parvis. Jag o Fredrik kom tvåa en gång o trea en.. Johan o Nina vann varje gång! När vi tröttnat på det körde vi lite Kinect istället. Tjejerna mot killarna o vi vann varsin gång tror ja? Kul vare iallafall men svettigt värre :P


Supergod efterrätt blev vi bjudna på :)

Zumba!!

Idag ska jag på Zumba :D Jessica ringde igår o frågade om jag ville med för hon hade fixat gratisbiljetter på SATS till idag :) Jag tvekade ju såklart inte så idag klockan 15 äre dags. Det ska bli riktigt kul o testa på det :)

FREDAG :D

Uhh va skönt det är att ännu en arbetsvecka är över och man har en hel helg att se fram emot :) Slutade ju dessutom 2 idag så helgen blir extra lång. Gilla på den! ;) Direkt efter jobbet åkte jag o tränade. Körde extra hårt idag och la på extra vikter på nästan alla övningar. Det kändes kan ja lova men det är riktigt skönt efteråt. Känslan att man verkligen tagit ut sig :D Imorn blir det dit igen för ännu ett pass! Hade ju egentligen tänkt gå på Zumba med Jessica men det var fullbokat igen!! Riktigt populärt det där tydligen. Vi får göra ett nytt försök nästa helg igen helt enkelt :)