Nytt!

Så har mina inredningsfingrar varit i farten igen. Denna gången fick vardagsrummet sig ett välbehövligt lyft i form av ett nytt skåp. Jag gillar det jättemycket (fredrik tyckte också om de:)) o det passar ju till det mesta så flyttar man sen passar det ju in överallt! Vi var o köpte det i torsdags. När vi skulle packa in det i bilen fick vi inte upp bagageluckan på bilen. Knappen hade frusit fast. Skapligt kul när man stod där med ett riktigt långt paket. Fredrik fick ringa sin pappa som var supersnäll o kom med sin bil o körde hem det åt oss. Så typiskt att allt ska krångla jämt. Men nu står det på plats iallafall o vi är väldigt nöjda :)

Innan hade vi dom här 5 hyllorna


2

BokreaIdag började ju bokrean. Jag älskar böcker o har alltid gjort. Vet inte hur mycket böcker jag köpt genom åren. Många är det iallafall :D Dagens fynd blev de här ovan. Kartboken tänkte jag lägga i Saaben. Är bra att ha en med sig i bilen. Har en i Audin men det är lite drygt o hålla på o flytta den när man ska nånstans. Nu behövs inte det längre :) Är iallafall nöjd med mina köp :)

Klockan 5 var det återigen dags för gympa. Går med svärmor på hennes gympa varannan onsdag eftersom hon ville det. Ger inte jättemycket men det är ju kul med lite variation i träningen o avslappningen på slutet är riktigt skön.

2:a provet

Idag var det dags för ett nytt besök på Gripen och provtagning nummer 2. Jag har typ varit psykiskt nerbruten nu i fyra månader. Jag tror ju alltid det värsta o enligt mig själv så har jag cancer o kommer typ dö imorn.. aa ni fattar! Har så nervös inför detta provet trots att jag väntat på att få göra om det. Pratade med barnmorskan som tog testet o hon lyckades lugna mig en hel del. Mår så mycket bättre nu även fast jag inte vet om testet är bra eller dåligt än. Fredrik var iallafall med mig o det är jag otroligt glad över. Tack för ditt stöd älskling!!
3