Örebro

Har ju inte hunnit blogga om allt vi hittat på under semestern fortfarande så det kommer komma lite inlägg då o då om vad vi haft för oss :)

I början av semestern, tisdag på andra veckan, åkte jag, svärmor och Nina (Fredriks brors flickvän) till Örebro på en dagstur :) Detta hade vi planerat ett bra tag innan o nu blev det äntligen av :) Jag har inte varit inne i Örebro sen jag var liten. Man åkte ju alltid bara till IKEA och Marieberg innan så det var väldigt kul att få se hur Örebro såg ut.

Vi gick och strosade där bra länge. Först kollade vi in gallerian Krämaren för att sedan kika i butikerna som låg utanför på en gågata. Det var en väldigt fin dag och solen lyste hela tiden :) När vi gått ett tag stannade vi till för att äta glass. Jättegod glass hade dom! Sedan fortsatte vi med shoppandet ett bra tag till. Det sista vi gjorde innan vi åkte vidare var att käka på Subway. Gott :)

När vi var klara inne i Örebro åkte vi ut till Marieberg också där det blev lite mer shoppat innan vi tillslut åkte hem igen. Tror vi var hemma efter 8 på kvällen. Verkligen en heldag!
Fint skrivet i en provhytt
Våra glassar. Jättegoda verkligen!


Fint skrivet inne på glassbaren.


Såna här skulpturer fanns det lite överallt på Örebros gator. Ser väldigt verklig ut :)


Örebro slott


En söt liten skylt fick följa med hem :)


Liksom denna jättesöta burk.

1
Camilla Nilsson

De där vita gubbarna har aldrig jag sett, och inte den där stora gula saken på stor torget heller :P