Ikea

Imorse vaknade jag rätt tidigt. Inge vidare kul när man är ledig och FÅR sova. Aja, var ju lika bra att gå upp då och ta med hundarna på en promenad. När vi kom tillbaka igen blev det lite frukost och sedan satte jag mig och tittade på min fotodvd ett tag. Ska plugga, plugga o plugga på nu så jag blir duktig på detta nångång :) Foto är verkligen det största intresset jag nånsin haft så ska lära mig detta nu är de tänkt :)

När jag suttit där o tittat ett tag, pausat, prövat med min egen kamera o tittat lite till ringde svärmor o frågade om jag ville med till IKEA. Har faktiskt tänkt åka dit ett tag nu men det har aldrig blivit av.. Trist att åka själv också. Men iallafall, jag följde ju såklart med så en timme senare satt vi i bilen påväg dit. Blev inte så mycket shoppat för min del men kvittot visade tyvärr nåt helt annat. Det blir alltid dyrare än man tänkt att åka dit. Inte bra alls! Fick iallafall med mig nya vardagstallrikar, några ramar och lite mer smågrejer hem.


Våra nya tallrikar. Har länge velat ha nya då våra gamla inte alls är speciellt fina. (Tycker det är minst lika viktigt att ha fina vardagstallrikar, och bestick hemma!)  Dessutom är det bra att ytan man lägger mat på är mindre så man inte tar så stora portioner :) Det tråkiga med det hela är att dom var bredare än jag trott. Dom går inte in helt i skåpet. Rätt snopet! Men men det får väl va så.. Vi ska väl inte bo här i all evighet.

Efter IKEA blev en sväng till Kappahl också. Svärmors absoluta favoritaffär ;) Men tycker faktiskt att dom har fått mycket finare sortiment där än dom har haft. Så idag hittade jag en tröja och ett par nya jeans. Båda nedsatta. :) Hann även in på Gina en snabbis där jag köpte en sånhär:


Tror den blir snygg till svarta jenas och stövlar i höst :)