Sons Of Anarchy

Tips tips tips!! Ni bara måste se serien Sons of Anarchy om ni inte redan gjort det? Hade hört att den skulle va riktigt bra så jag köpte första säsongen på dvd till Fredrik när han fyllde år! Började titta på den för ett tag sedan och fastnade typ direkt. Nu är jag på 3:e säsongen och kan knappt vänta tills säsong 4 kommer i höst!

Mc-klubben Sons of Anarchy, även kallad Samcro, startade 1967 av en grupp Vietnamveteraner i staden Charming. Klubben ägnar sig bland annat åt vapenhandel, men medlemmarna gör också sitt bästa för att hålla ordning i samhället. När det högerextremistiska gänget Nords kommer till Charming och börjar handla med metamfetamin försöker Samcro stoppad dem. Samtidigt börjar klubbens vicepresident Jax ifrågasätta de olagliga delarna av verksamheten och interna stridigheter hotar att splittra Samcro.Jax har en nära relation till Tara Knowles som är läkare. Gemma Teller Morrow är gift med mc-klubbens president Clay.Påsk 2011kanske dags att blogga om påskhelgen nu också.. haha! Har inte riktigt tiden till bloggen nuförtiden. Så fort jag sitter vid datorn grejar jag med projektet jag håller på med till farmor o farfars Guldbröllop. Dessutom har ju solen o värmen kommit till Karlstad så man är ju ute typ jämt :)

Iallafall, påsken vare ja.. Vi slutade jobba vid halv 1 på skärtorsdagen. Då åkte vi hem o hämtade hundarna o sen vidare till svärföräldrarna för solning :) Blev inte mycket solning för min del dock eftersom svärmor ville ha med mig till Bergvik där hon skulle lämna tillbaka ett par byxor. Blev lite tittande i alla affärer där men jag kom inte hem med så mycket. Ett par nya kuddfodral till soffkuddarna och lite mat från MAXI. När vi kom tillbaka hem till dom blev vi bjudna på mat. Jättegott var de o jag är alltid lika nöjd när jag slipper fixa mat ;D På kvällen fixade jag klart påspyntet här hemma. Lite sent kanske men.. haha! Påskpyntar inte så mycket men.. lite var det som skulle upp iaf :)


Mina 3 älsklingar!

Lite påskpynt på köksbordet. Tycker jättemycket om mina silverägg jag köpte på Indiska förra året. Gillar inte för mycket färg och "krimskrams" så dom passar min stil så bra :) Tycker även mycket om mina Cult design ljuslyktor. Så smidigt att bara byta ut översta delen. Variation är kul :)


Fredagen: Då var ju bjudna på påskmat hem till mamma o pappa. Mamma skulle jobba hela helgen sen så det var enda tillfället som fanns. Vädret var på vår sida även då så vi satt ute i solen en bra stund efter maten :)


Min bror gillar att sola ;)

Milla är också en liten soldyrkare ;)

Milton var väldigt nyfiken på påskkärringarna mamma hade i riset :)

Jag och Fredrik fick ett jättestort påskägg av mamma o pappa. Tack så mycket :D

Lördagen: Påskafton! Då var vi istället bjudna hem till Johan o Nina på påskmiddag tillsammans med dom o svärisarna :) Nina o Ann-Marie hade gjort så fint o lagat så god mat. Blev propprätt för andra dagen i rad ;)
Jag och svärfar har samma intresse ;)

Fina Snoddas

Nina o Theo busar :)

Kompisar :)

Milton är riktigt duktig på att stå på bakbenen. Han kan stå så bra länge :)


Måndag: Jag startade dagen med en powerwalk :) Därefter blev det återigen ett besök hos svärisarna :) Dom är nog trötta på oss vid det här laget.. :P Vi var inte där så värst länge i måndags iaf. Fredrik hade köpt med fika som dom åt i solen bara.. Sen ville Fredrik åka till ÖB (??!). Han ville ha såna där fula foppatofflor sa han så vi åkte väl dit då :P Men först en sväng in på plantagen så jag fick ännu en cylinderformat vas till min samling. Fredrik fick en hög när han fyllde år och nu vill jag ha fler. Är så fint när blommorna står lutade i vasenåt olika håll :)


Så ser den ut min nya vas. Ska köpa fler, som är bredare :)

När jag fått min vas åkte vi vidare till ÖB. Tyvärr hade dom inga såna skor i hans storlek så vi åkte till skopunkten för att se om dom fanns där.. Det gjorde dom inte så det blidde inga skor för honom :/ Men jag fick ett nytt par :D Ett par bruna gladiatorsandaler :) Nöjda med det åkte vi hem. Kom nästan precis innanför dörren så kom Camilla :) Vi tog en promenad i det fina vädret på nästan 2 timmar. Herre vad vi gick :) Riktigt trevligt var det o det påminde om alla promenader vi tog när vi bodde hemma i Grums. Det är mycket roligare att va ute o gå när man har sällskap :)

1

Valborgsmässoafton


Fisen med tungan ute som vanligt ;)


God morgon valborg!
Imorse när jag vaknade hade jag ingen aning om vilken dag det var.. Trodde det var fredag en lång stund och att jag skulle jobba. Snacka om förvirrad :p Blev rätt glad när jag insåg att det var lördag och att jag inte behövde gå upp :D Fredrik är i Grums o fiskar med en kompis.. åkte vid 4 (!!) imorse.. herregud, han måste älska att fiska :P haha!

När han kommer hem ska vi väl åka och handla lite till ikväll. Vi är nämligen bjudna till Arvika ikväll. Blir väl lite grillning o fest med vännerna :D Ska bli jättekul! Har ingen aning om vad ja ska ha på mig bara.. alltid lika stort problem de där :P

2