Desperate Housewives

YES! Idag har 1:a avsnittet på säsong 7 kommit :) Som jag väntat o väntat ända sedan i Maj! Jag ser på avsnitten från USA så det är därför jag ser lite innan.1

Söndag

Idag blev det en riktigt soft o lugn dag. Skönt det ibland :) Startade dagen i soffan med några avsnitt av Tre kronor. Underbar serie fortfarande ;) Tog sedan tag i städning o rensning i min garderob. Inte jättetrevligt för mitt självförtroende men nu känns det bra iaf när det är rensat o ordning igen :)

Fredrik fixade maten som bestod av tacos. Var ett tag sedan vi åt det nu så vi kände båda två att det var dags igen ;) Tog sedan en promenad till ICA med hundarna för att köpa lite grejer. Var inte så kallt ute så vi fick en mysig promenad tillsammans alla 4 :)

Oplanerad utekväll

Igårkväll var jag ute med Jessica från jobbet :) Var inte planerat på nåt sätt utan hon bara ringde från jobbet innan 21 nångång. Vi kör samma maskiner hon o jag fast på olika skift. Så jag jobbade förmiddag denna vecka o hon eftermiddag. Iaf, hon ringde o frågade efter ett lösenord, vi snackade ett tag o sen frågade hon om jag ville med ut o ta en öl eller nåt när hon slutat. Där satt jag o hade inte duschat eller nåt. Men allt går med lite vilja så jag slängde mig in i duschen, torkade håret, plattade det, sminkade mig o valde kläder, sen in i bilen o in till stan. (Ja det blev såklart ingen öl utan cola för min del) Vi hamnade på Walfrids inglasade uteplats o det var inte kallt förrän typ på slutet när klockan närmade sig 01. Kom vid typ halv 11 så blev ett par timmar där iallafall. Riktigt trevligt hade vi och tiden bara försvann :)