Inga mer sallader :/

Idag efter gymmet bestämde jag mig för att åka till MAXI o köpa en god sallad att äta till middag idag. När jag kommer dit får ja se att dom bytt salladsleverantör o dom nya salladerna såg inte alls goda ut :( Jag som älskar deras sallader. Vet inte att dom finns att köpa nån annanstans heller. Frågade en tjej om dom verkligen bytt eller om det bara var ett tag.. men nej dom hade bytt. Skit! Nu får jag väl börja göra egna sallader istället då.. Dom kommer ju inte alls bli lika goda men vad gör man.. Goda sallader hette märket om det är nån som skulle få syn på dom nån annanstans ;)
2

20101026

Igår var jag på vårcentralen och genomförde min första cellprovstagning. 23 är ingen rolig ålder att fylla. Men måste man så måste man (även om jag funderade både en o två o tre gånger på att skita i o gå dit) Nu är det gjort iallafall o det är ju bra att man får chansen att göra det egentligen..

Men men trots det jobbiga var det iallafall en bra dag igår. LÖN!! :D Denna lönen var dessutom extra härlig då vi fick våran årliga bonus. Riktigt skönt :)

1

Söndag

Imorse vaknade jag riktigt tidigt, vid 7 närmare bestämt. Det är riktigt ovanligt för din del. På helgerna brukar jag sova till halv 11 iaf. Kanske beror på att jag jobbat förmiddag denna vecka o kroppen är inställd på att gå upp tidigt. Ja vet inte, störande var det iallafall då jag inte kunde somna om heller. Tog istället med mig hundar o täcke o la mig i soffan tittandes på Tre Kronor. Så det blev en riktigt mysig morgon iallafall :)

Vid halv 10 var det dock dags att dyta om till träningskläder för att åter bege sig till gymmet. Idag fick jag sällskap av Marre och det är alltid lika trevligt :D