Snygg kofta!

 

Denna kofta är så jäkla snygg! Nån som vet om o vart det finns nån liknande? :)

1

Kurs

Idag har jag varit på kurs.. Heeela dagen! O likadant blir det imorn och även på torsdag. 9 till 17 gick vi idag o även fast jag fick sovmorgon imorse har jag varit sjukt trött hela dagen.. Vet inte vad det berott på :S Vet iallafall att det inte blir nån träning idag. O antagligen inte imorn heller eftersom vi ska ha nån middag på kvällen efter kursen. Men på torsdag hoppas jag det blir av igen :)
Jul

Julkort

Jobbade 06-14 idag och under förmiddagen tittade solen fram. Perfekt väder att fota årets julkort i så när jag kom hem från jobbet skynda jag mig att hämta hundarna o springa ut med dom för att fota. Solen höll ju på o försvinna redan efter 2. Jag hade lite problem då båda hundarna vägrade o titta in i kameran samtidigt, sitta samtidigt o.s.v. Milton frös dessutom så mycket om tassarna att han började gnälla efter ett tag så det var snabbt som gällde. Fick iallafall ett kort som jag blev väldigt nöjd med :)


Julkortet 2007

När jag fotat klart drog jag iväg till gymmet. Har inte varit där på två dagar nu o motivationen fanns verkligen inte idag. Men det spelade ingen roll, dit skulle jag iallafall. Tyvärr fann jag inte motivationen när jag var där heller. Gjorde mitt pass som vanligt men nej motivationen fanns verkligen inte där. Hoppas det blir bättre imorn :) Kan ifs bero lite på att jag sovit jättelite inatt också. Somnade efter 1 nångång o gick upp 5. 4 timmars sömn är liite lite!

3