Hemma hos oss, maj 2010

Jag har fått förfrågningar om att visa lite nya bilder på hur vårt hem ser ut så då visar jag såklart :)Min lilla postlåda från Bruka design. Den sitter i hallen och vi har räkningarna där i :)


Bruka Design skålarna. Jag gillar dom jättemycket :)Ska göra om lite på tvbänken hade jag tänkt men vet inte riktigt hur jag vill ha de än..

5

MorsDagGRATTIS till alla fina och bra mammor därute. Idag är det bara eran dag :) O min mamma skulle såklart firas också :) Så vid halv 4 styrde vi mot Grums. Eller först tog vi en sväng in på Skopunkten för mamma ville att jag skulle köpa med ett par tygskor till min bror. Det gjorde jag såklart och råkade även hitta ett par till mig själv. Kan man nånsin få för många skor? Skulle inte tro de :D t.o.m Fredrik hittade ett par så vi fick ett par gratis. Det var ju inte heller fel.

  

När vi kom till Grums blev vi bjudna på mat, Lasagne blev det o det var riktigt gott. Jag och pappa lyckades hålla sams hela tiden.. haha! Kanske var för att vi inte diskuterade bilar.. Gör vi det skiter det sig direkt! Efter maten fick mamma sin present, en Naomi Campbell parfym. Hon blev jätteglad som tur var :)

Min älskade Theo ♥

Fina Milla!

Efter maten följde jag o Fredrik med pappa er till båthamnen. Han skulle lägga i båten och ville att vi skulle följa med o fota (jag) och filma (Fredrik). Jag tackar ju sällan nej till ett tillfälla att få använda min älskade kamera :)


Båten!


Vädret har underbart idag :)

Fredrik filmar :)

När vi kom tillbaka hem fikade vi lite och sedan bar det iväg till farmor o farfar en sväng också :) Blev kvar där en timme ungefär sedan var vi tvungna att åka hem. Vi börjar ju 6 imorn så egentligen borde jag sova redan..

 

Grillkväll

Igår hade vi grillfest/grillkväll här hemma hos oss. Vi hade ju inte vädret på vår sida under dagen då regnet bokstavligen vräkte ner o åskan dånade (o släckte ner Karlstads innerstad) Dock klarade vi oss här hemma men vi satt i mörker ändå då vi släckte ner o stängde av all elektronik. Milton stackaren blev rädd för åskan o låg mest under sängen :/

Under eftermiddagen klarnade det dock upp och solen visade sig t.o.m tillslut :) Dom första gästerna anlände vid 5 och sedan ramlade dom andra in allt eftersom. Det blev rätt många tillslut o grillen räckte väl inte riktigt till.. Men huvudsaken är att man får tillfälle att umgås med vännerna :D Planen var att vi ockå skulle spela kubb men efter allt regnande var det ju väldigt blött i gräset. Senare under kvällen bestämde sif Fredrik o några fler för att det visst gick att spela så det gjorde dom. I mörkret :P Jag och syster följde också med ut, men dock bara för att titta på.. o fota såklart ;) Myggorna var också med oss därute! Jobbiga varelser. Stora o många var dom...


Alexander och Martin


Micke o Theo busar med Theos nya favoritleksak; Kossan ;)


Killaget i kubbspelandet. Alexander, Micke, Erik och Fredrik


Martin är koncentrerad.


Resten av Martins lag; Ida, Anna och Röhr! Det vinnande laget :)