Sjuk :/

Så var det torsdag igen då och idag är jag sjuk. Mådde redan dåligt igår men jobbade iallafall. Idag orkade jag inte det så det fick bli en morgon hemma i soffan med hundarna. Några timmars sömn senare mår jag mycket bättre tack o lov :D Eftersom vi åker till Sälen imorn så vill man ju inte va sjuk heller!

Dagens glada nyhet är att Marre är hemma från Thailand :D

Sälen

På fredag blir det årets Sälenresa. Denna gången blir vi dock bara 5 (!!) stycken då alla har velat eller inte kunnat.. Roligt! Kan säga att detta var sista gången vi fixar med såna här resor. Det är 3:e året nu som vi fixar, betalar i förväg o skit. Nu är vi båda 2 jävligt trötta på detta så det gäller att ha kul nu i helgen för det blir nog antagligen sista gången vi gör en sån här resa!

Huvudvärk

Puh, vilken dag! Jobbar förmiddag denna veckan så klockan ringde 04.50 som vanligt. Inte jättemysigt direkt! Aja, iallafall.. Skulle köra en annan maskin idag, en maskin som jag ifs har kört mycket förut men nu var det väl ett halvår sen sist.. Dessutom var det bara jag o en till på min avdelning idag då alla andra var på kurs så det fanns ingen jag kunde fråga om det var nåt jag inte kom ihåg.. så jag har typ gått o spänt mig hela tiden o vart rädd att det skulle hända nåt. Som tur var gick det jättebra hela dagen, men huvudvärken var ingen dröm. Den höll i sig när jag kom hem så jag gick o la mig direkt o vaknade ett x antal timmar senare. Skönt vare iallafall :)