Onsdag

Jahapp då var onsdagen snart över då! Var otroligt trött när jag vaknade imorse.. Detta trots att jag sovit 7 timmar. Konstigt :S Körde hundarna till svärföräldrarna innan jobbet också. Vi vill inte att dom är ensamma nu direkt efter Miltons operation. Theo ska va o slicka honom i ögonen hela tiden och det vill vi helst inte. Då är det bra att nån är där o ser till dom :)

Nu ikväll har Lovisa varit här några timmar. Det var riktigt trevligt :) Vi ses alldeles för sällan trots att vi bor i samma trappuppgång..!
1

Milton är hemma :)

Denna dagen har gått både fort och sakta. Har varit orolig för Milton hela dagen då svärföräldrarna körde honom till djursjukhuset imorse 7.30. Där hade dom inte tagit emot försäkringspapprena så jag fick ringa dit o lämna uppgifterna till dom för utan dom papprena kunde vi ju inte få nån ersättning alls. Fredrik fick uppgiften att ringa försäkringsbolaget o fråga om Cherry Eye täcks av försäkringen. Det gjorde det tack o lov!!!

Vid 18 hade dom fortfarande inte ringt o sagt att vi fick hämta honom så jag fick ringa igen o fråga om han var klar. Det var han, så då skyndade vi oss dit för att få hem vår lilla älskling! Allt hade gått bra o nu ska han bara ha salva i ögat varje dag i 7 dagar o sen är det återbesök nästa vecka. Sen kanske vi äntligen kan lägga detta bakom oss :)
4

Cherry eye

Ja denna veckan började ju bra.. eller kanske inte. Milton har haft problem med sitt öga sen i fredags. Det har blivit en liten svullnad inne i ögonvrån på ena ögat. Han har haft så några gånger innan och det har alltid rättat till sig själv, så vi tog förgivet att det skulle göra det även denna gången. Helgen gick men det blev inte bättre, så idag bestämde vi oss för att åka in med honom. Han undersöktes och det konstaterades att han har vad dom kallar "cherry eye". Han försökte trycka tillbaka det in i ögat med en bomullspinne men det funkade inte så nu får det bli ett kirurgist ingrepp imorn där dom ska sy fast den på rätt plats. Är nog lika bra så vi slipper att det blir så i fortsättningen. Stackars liten! Nästa överraskning kom när vi frågade vad det skulle kosta ungefär.. Mellan 6-7 000 svarade han! Tack o lov att vi har försäkring tänkte jag. Men så kom det en liten överraskning till. Tjejen i receptionen sa att hon kanske trodde att försäkringen inte täckte cherry eye.. Så isf blir detta väääldigt dyrt för oss imorn :( Undrar vad man egentligen betalar försäkringen för? :S Självklart är han ju värd varenda krona mn nu blir det att leva fattigt en tid framöver :/