Jul

SidenbandDetta har jag pysslat med nu i två dagar. Vadå kanske ni undrar? Jo, jag har klippt av alla band till julgranskulorna och ersatt dom med vita sidenband! Vilken jobb alltså. Men det blev bra så det var det värt ;) Jag började med detta igår men då tog ju såklart sidenbandet slut efter hälften så fick ta en tur till Panduro idag o köpa mer.

 

Före:

Hjärtat!3
Jul

Julklapparna

Jag/vi fick så många fina julklappar under julen :) TACK så mycket för allt fint! Jag kunde inte vara mer nöjd :)


Av mamma o pappa: Lila badhanddukar, beige handdukar till händerna, En sminkväska att ha i handväskan, en valfri tidningsprenumeration, Kökshanddukar, julgranskulor (likadana som jag fick i namnsdagspresent), En prydnadshäst(som jag velat ha o letat efter hur länge som helst!!), Geischa choklad, En lamineringsmaskin och tillhörande plastfickor, En servetthållare med New York motiv, Ldb peeling och en jättefin ängel som mamma målat själv :)

Dessutom fick jag en jättestor resväska av mamma o pappa. Jättebra då jag länge tänkt köpa en men aldrig fått tummen ur :p

Av Marre: Lexington handdukar :D

Av Nina och Johan: Bodyshopprodukter :)

Av lillasyster: En fårskinsfäll (Min förra blev förstörd :/) och vita galgar till hallen (fick 3 såna men två var trasiga så pappa skulle laga dom)

Av svärföräldrarna: Sängkläder (Har velat ha dom såå länge men har tyckt dom varit för dyra) och en träningsbok.

Av lillebror: Kaffeburk och salt & peppar från Bruka Design :D

Av Camilla: En stor skål :)

Av min älskling: Tofflorna jag gått o trånat efter så länge. Dom är supermjuka :) och boken Raines dagbok som jag önskat mig. Den är skriven av en uteliggare.

Av Fredrik fick jag också detta. En plattång med tillbehör från ghd. Shit va glad jag blev :) Jag nämnde för honom 1 gång för ett bra tag sedan att jag skulle vilja ha en sån. O det kom han ihåg :)

Av farmor o farfar fick vi ett litet kuvert med en trevlig summa ;)

Av mig fick Fredrik: Kinect till Xbox 360, ett tillhörande spel, ett träningsspel o redskap till kinect, kläder, en tavla och alla älskar Raymond på dvd.