Jul

JulmustNu har jag precis njutit av årets första glas julmust. Mmm va gott det är. Julstämning på hög nivå :)

1

Alla helgona / Halloween

Idag ska nog många av er iväg på maskeradfester när det är Halloween och allt :) Vi är inte några av dom då iallafall inte jag tycker det är ett dugg kul med maskerader och att klä ut mig. Ja så tråkig är jag :P Istället ska vi ha en filmkväll här hemma med en massa skräckfilmer. Vi blir nog en hel del folk också om alla dyker upp :)

Det är ju även alla helgona denna helgen. Den helgen man ska tända ljus på gravarna och tänka lite extra på sina nära och kära som inte längre finns med oss. Mina tankar går ju såklart till mormor denna dag. (ja såklart morfar också men han dog när jag bara var 4 år så jag minns honom väldigt dåligt tyvärr! ) Jag önskar att jag fått vart hos er och tänt ljus idag men jag hann inte med att åka till Grums. Istället tänder jag mitt ljus för er härhemma.

Träning avklarad

Då var man precis hemkommen från första träningspasset på SATS då. Det blev först 30 minuter spinning o sen 30 minuter core. Helt okej båda två, orkade mig igenom dom iaf fast det var lääängesen jag tränade :P Så jag kan nog tänka mig att börja träna där, det skulle jag nog.