Nytt i hallen!

Idag fick jag ÄNTLIGEN upp klockorna i hallen också. Ville vänta tills golvet var klart innan jag började greja med de. Jag blev iaf väldigt nöjd med dom! Älskar att ha saker som inte alla andra har. Det är svårt bara när man inte har så mycket till fantasi..Nu ska jag bara kolla vad klockan är på dom 3 ställena o ställa rätt dom :)
5

Nytt golv

Nu kan jag äntligen avslöja vad vårt senaste projekt varit. Vi har lagt nytt golv i hallen. Eller inte i hela hallen, bara innaför dörren men ändå :)

Pappa kom o la golvvärmen förra torsdagen när vi åkt till Ullared. Lika bra o åka bort o låta killarna sköta sånt här :D När han åkt kom Andreas o Johan o fixade med spacklet. Det lyckades ju såklart hundarna trampa i så det fick göras om lite. Haha Fredrik berättade att Milton skrek som bara den efter att han trampat i de o försökte förgäves få bort de.. Stackaren då :P På fredagen sen blev golvet lagt och på lördagen blev det fogat. Nu i helgen blev det äntligen klart med lister o allt.


Såhär såg det ut innan.


Golvet är borttaget


Golvvärmen är lagdJohan kom o hjälpte oss :)


Andreas också :)


Spacklet är på plats


Theo och Milton var såklart med o höll koll på killarna


Fredriks pappa var här i helgen o fixade till dom nya listerna


KLART :DStort TACK till Andreas, Johan, pappa och Fredriks pappa för all hjälp :)

2

Min duktiga bror!Måste visa er vilken duktig lillebror jag har :) Han har gjort skaftet helt själv i träslöjden! Riktigt snyggt :)
1