En dag på vift

Idag blev det en hel dag ute.. Eller nästan iallafall :) Camilla kom o hämtade mig vid halv 4, sedan tog vi en tur till MIO där hon köpte ett supersnyggt köksbord och sedan vidare till IKEA där det idag blev riktigt mycket grejer ;) Jag är dock väldigt stolt över mig själv som inte handlade en enda grej på IKEA. Det är nog första gången någonsin.. hehe :) När vi var klara där åkte vi hem till mig för att hämta hundarna som varit ensamna hemma ett tag. Var första gången på väldigt länge som jag lämnade dom så grannarna kan ju inte klaga jättemycket tycker jag..

Åkte vidare hem till hennes nya lya som jag inte sett innan. Den var verkligen jättefin o mysig och tror den kommer bli riktigt snygg sen när hon får in alla sina egna saker :) Är ju superbra med gångavstånd till varann också! Sen kom hennes mamma o pappa dit också o hade Smurf ( deras hund) med sig. Theo och han blev bundisar direkt men Milton var väldigt fjantig o satt o morrade o grejs åt stackars Smurf som bara ville hälsa. Skithund :P

Tog en promenad hem med hundarna och det var riktigt skönt ute. Inte alls kallt :)
1

Skatten

Oh va glad jag är just nu :D Vi fick skattebeskeden idag och jag har verkligen varit superduper nervös inför det. Har varis så rädd att jag ska få betala tillbaka men nu fick jag se att jag slapp de.. Hurra! Vi fick tillbaka båda två vilket känns hur underbart som helst!!
3

Mobbing, ett starkt ämne!


Är så hemskt med alla som blir mobbade, både psykiskt och fysiskt. Samtidigt vet man ju att dom som mobbar oftast mår lika dåligt eller kanske ännu sämre än den hon/han mobbar. Är bara så hemskt att människor utsätter varann för sånt. Man kan verkligen förstöra en person på detta viset. Varför? För att själv må bättre? Men jag tror inte att dom mår så mycket bättre av det egentligen. Kanske för stunden men inte i det långa loppet. Avundsjuka är också en stor orsak. Men varför ska man alltid kolla på vad andra har? Titta på vad du själv har istället. Alla andra har det inte så perfekt som man tror. Alla har sina problem även om man inte visar det utåt. Jag har upplevt avundsjuka från flera "kompisar" under hela min uppväxt. Det är inte alls kul. Till slut skäms man nästan för att man får saker. ( Iaf jag ) Nej RIKTIGA vänner berömmer, och glädjs med dig. Gör dom inte det är dom inga riktiga vänner! Varför ska man behöva bli nertryckt för att man har en viss mobiltelefon, en barbie eller vad de kan va.? Nej behandla folk med respekt och försök va glada för andras skull istället. Man vinner på det själv. Det kan inte vara kul att gå runt o va avundsjuk hela tiden.

Var tvungen att skriva av mig lite bara. Känner så starkt för detta ämnet.! Att små barn (t.ex) ska vara rädda för att gå till skolan för att dom blir mobbade. Att dom inte ska vara trygga i sin egen skola. Det är verkligen en grym värld vi lever i. O inte blir den bättre heller. Att inte skolor och arbetsplatser gör mer för att förhindra sånt här kan jag verkligen inte förstå! Mobbing ska INTE få förekomma. Inte på något sätt. Samma sak med den nya "trenden". Jag pratar givetvis om bloggmobbingen. Görs inte något nu kommer detta bara bli värre o värre. Jag gör det genom att helt bojkotta såna bloggar vars ägare sysslar med mobbing. Jag vill inte ge såna människor en enda extra läsare! Det förtjänar dom inte.

Vad är meningen med elaka kommentarer? Vad vill dom? Att dom ska må så dåligt att dom stänger ner sin blogg? Varför är det nödvändigt? För att klättra högre upp på listorna själv o tjäna lite extra cash? Är dom där pengarna värda så mycket om 10 år? Men då kanske verkligheten kommer ikapp en o man inser vad man gjort. Det kan man aldrig göra ogjort. Tänk på de! O tänk INNAN du skriver!

ALLA är lika mycket värda.
2