Kusten

Nu åker vi igen. Denna gången blir det Grebbestad till på söndag med Saga o Andreas. Oh mitt älskade Grebbestad!

Farmors kalas


I söndags var det som sagt 70-årskalas för min kära farmor. Vi kom ju hem från Kolmården sent på lördagen så det var bara att skynda i säng innan man skulle upp på söndag o göra sig iordning för kalas. Kalaset hade hon valt att ha i Borgvik. Eller kalas o kalas egentligen. Hon bjöd oss på mat i Borgvikskvarnen som restaurangen där heter. Det var vår familj + min farbror o min ena kusin som var där. Egentligen var det farfar som fyllde år i söndags.. farmor fyller inte år förrän den 14:e augusti egentligen men eftersom min bror flyttar till Mora till helgen ville hon ha kalaset innan han flyttar så han kunde va med. det var gulligt tänkt :) 


Familjen :)


Farmor o farfar :)


Min fina syster


Henrik o pappa


Mamma


Min mat. Fläskfilé o klyftpotatis. Riktigt gott var det!


Födelsedags"barnet" fick ju såklart skära första biten. 73 bast blev han i söndags min kära farfar.

TårtanAllihopa :) Hur ofta lyckas man få såna här bilder? Riktigt kul!
fr. v: Farfar, Fredrik, bror Pontus, Malins Henrik, kusin Jesper, farmor, pappa, syster Malin, mamma o farbror Anders.


Finaste!


Borgvikskvarnen där vi åt.


Henrik, Pontus o Fredrik

Efter en underbar middag med efterrätt bestämde vi oss för att ta en promenad i Borgvik. Det är så mysigt där o speciellt på sommaren. dessutom fick vi sol o fint väder precis när vi gick ut. Bättre kan det ju inte bli!Jag, mamma, Malin, farmor o fredrik promenerade bort mot kyrkan medans dom andra gick ner till båthamnen.. som vanligt. Finns det båtar nånstans så vet man vart man hittar pappa :P

Borgviks kyrka. Här skulle jag kunna gifta mig nån gång i framtiden. Det är så fint o romantiskt där på nåt sätt :) Dessutom kommer mormor från Borgvik så det känns fint..

 
Jag o Fredrik.


2

Safariparken

Det sista vi gjorde var att åka Safariparken med egen bil. Det var lite kul att få se djuren på så nära håll men det är nog tyvärr inget jag kommer göra igen. Det var så sjukt mycket bilar o fast man inte skulle stanna gjorde dom ju såklart det iallafall.. Så det blev mest att man stod i kö hela tiden. Detta kan ju omöjligen vara bra vare sig för djuren eller miljön.. Vi såg iallafall mycket djur. Bl.a giraff o lejon som inte fanns inne i parken. Vargar fick vi också se.. Dom fanns ju inne i parken men dom hade gömt sig när vi kom.


Älgar var det första vi fick se.


Hur söt var inte denna lilla knodd då? :)


Giraffer fick ja se tillslut :D


Jämför med bilen. Dom är inge dåligt stora!


Struts


Hyena


Vargarna kom riktigt nära. Dom var, som ni ser på bilden, till och med ute i vägen mellan bilarna o gick.


Det sista vi fick se var lejonen. Riktigt häftigt att få åka så nära.