Fika

Nu har precis farmor o farfar åkt hem igen. Dom kom förut för att fira Fredrik lite i efterskott :) Synd bara att han inte kunde va med så länge. Han jobbade till 2 o sedan skulle han på hockey vid 4. Men han hann vara med o fika en sväng iaf :)

Vårkänslor!

Åh vilket härligt väder det är ute idag :) Man får så mysiga o härliga vårkänslor av detta! Solen skiner och marken börjar torka upp på vissa ställen. ( på andra ställen är det fortfarande is o man får passa sig vart man sätter fötterna ) och det börjar bli lite varmare i luften. I love våren :D

Tog med hundarna ut förut så dom skulle få springa av sig o så att jag skulle kunna få lite nya fina kort på dom i det fina vädret. Men det ville tydligen inte min kamera för batteriet tog slut när jag satte på den.. :/ Theo tyckte inte att det var så kul att springa på fotbollsplanen heller för snön var hård överst och när han sprang gick den sönder o ja.. ni fattar.. han såg rätt rolig ut iallafall.. :p Milton kunde springa uppepå utan att snön gick sönder han.. lille plutten.

Maria


Idag är det den 28:e februari. Sista dagen på den här månaden och det betyder att MARIA är dagens namnsdagsbarn. Säger då stort GRATTIS till mamma som heter Maria och till mig själv som heter Maria i andranamn :) Det är faktiskt lite kul för jag har namnsdag i december, fyller år i januari och har namnsdag i februari :)

Grattis till alla ni andra Marior därute också. Det verkar vara ett par ;)