Gott Nytt År!Ja ni, nu är det inte många timmar kvar av 2009. Årets sista timmar ska vi fira med fest hos Fredriks kompis och hans tjej :) Tror det kommer bli riktigt bra! Gott Nytt År till er alla :D

2

Fina vinterdag

Idag har vi haft en riktigt mysig dag. Gick upp rätt tidigt och såg att solen sken även idag :) Vädret är ju helt oslagbart nu. Jättejättemycket snö, träden är vita o fina och solen skiner! Termometern visade på -16 när jag tittade på förmiddagen och det är ju riktigt kallt. Gör mig inte så mycket egentligen men tycker synd om hundarna, speciellt Milton, som inte vill gå ut alls just nu. Han haltar fram stackarn :/

Eftersom vädret var så fint passade vi på att åka ut lite. Jag för att fota och Fredrik för att filma.. haha! Jag älskar verkligen att fota och speciellt nu när vädret är så fint som det är. Vi åkte runt lite och stannade tillslut vid Sundstatjärn där jag fick lite fina bilder :)

När vi var klara med fotandet/filmandet åkte vi vidare till svärisarna där även Fredriks bror höll till :) Vi stannade ett tag och umgicks med dom innan vi återigen åkte hem. Mamma ringde när vi precis kommit hem och frågade om dom fick komma o hälsa på o det fick dom ju såklart så lite senare kom hon, pappa o Milla :) Theo o Milton blev väldigt nöjda över besöket.. ja vi med såklart ;)

När dom dom åkt hem spelade vi vårt nyinköpta spel till Nintendo Wii. Super Mario o Sonic, winter olympic games eller vad de heter :p Var riktigt kul men Fredrik var liite bätre än mig. Men han blev lite snopen när jag slog honom i hockeymatchen tror ja ;D haha! När han tröttnat på de testade jag mitt nya Wii Fit plus. Har ju det gamla också men detta var bättre då man kan göra egna träningsprogram, något jag saknade väldigt mycket i det gamla!

  

1

Videoblogg!Denna är ju bara för klockren :D

1