The big secret!

Nu tycker jag att det är dags att avslöja det jag var så glad över i torsdags! Anledningen var att jag äntligen har fått fast jobb :D Fattar ni, fast! Jag är så grymt glad. Nu kanske den efterlängtade USA-resan äntligen kan bli av.Här kommer jag alltså även i fortsättningen att befinna mig :D

4

Nya skor :D

Måndag igen då.. Vädret är grått o mulet som vanligt, men idag är jag ändå lite uppåt. Fick nämligen avi:n med posten som jag väntat så på. Skyndade mig till konsum för att hämta ut paketet och det innehöll detta:Det bästa av allt är att dom blev hela gratis :D Hade 700 kr i prentkort från Nelly.com som jag delvis använde till detta. Superbra :) Presentkoret fick jag genom att samla ihop poäng på Gratismode.se

Kalas för mamma

Idag har jag varit på kalas hos mamma hela dagen. Hon fyller hela 51 år idag, så GRATTIS igen mamma :D På vägen dit var jag tvungen att göra flera stopp för att köpa födelsedagspresenter. Köpte med en åt pappa o även den från mig o Fredrik. Från pappa fick hon nån massagegrej o från oss ett presentkort. Jag har riktigt dålig fantasi när det gäller presentköp så ett presentkort var det bästa jag kunde komma på :P Köpte även en ny plånbok till mig själv :D En svart Björn Borg blev det o jag gillar den skarpt ;) bild kommer!

På kalaset blev vi bjudna på både kladdkaka o smörgåstårta. Kalas är allt bra ;D Min bror är hemma från Mora i helgen också så det var kul o träffa honom :) Man vet aldrig när det blir nästa gång.

Resten av eftermiddagen spenderade jag framför datorn o bilkollande med henrik, pappa o farfar :P Hann med några trevliga disskussioner med mamma, farmor o malin också. Jag o Malin fastnade i en om en gammal lärare på högstadiet. Var mycket kul man blev påmind om där.. haha :)

Nu har jag nästan precis kommit hem.. eller 20 över 10 var jag väl hemma men.. blev verkligen en heldag det :)