Makeover

Nu är jag äntligen klar med köket och jag är nöjd! Härliga känsla :D Bytte ut lite tavlor o så och då blev det genast mycket bättre :) Här är iaf dom slutgiltiga före och efterbilderna:Gratis presentkort...

God morgon!

Idag är det tisdag och jag har redan hunnit plöja igenom nya one tree hill avsnittet :) Gossip ligger och väntar också men det får jag ta ikväll. När fredrik slutar jobba klockan två ska vi till hans mormor en sväng. Hon var på sjukhuset igår så vi tänkte åka dit o se hur det är med henne idag.

Idag fick jag förövrigt ett trevligt brev. 250 kr i presentkort på Gina tricot från Gratiskläder. Jag väntar fortfarande på mitt presentkort på 250 kr på H&M. Nu kan jag shoppa lite iaf :DVill du också bli medlem på gratiskläder? Klicka då HÄR.

Tappat klackarna?

Beckhams håller på att lansera en ny parfym men det var inte den största nyheten i samband med detta. Det var Victorias boots eller vad man ska kalla dom. Det var nämligen high heels utan klack. Fy fasiken va fula!! Ser ut som om hon tappat klackarna :P Vad tycker ni?
1