Fint besök

Nu har precis Andreas varit här med lilla Hilda. Hon är såå underbart söt den hunden! Theo och Milton var väldigt konstiga idag. Milton var ifs rädd för henne förra gången dom träffades också men Theo och hon lekte som bara den förra gången. Idag var han jätterädd och sprang ifrån henne hela tiden. Så synd, för hon ville leka hela tiden! :)

Imorn blir det en tur till Grums där jag ska hämta min bil och besöka mamma o pappa såklart. På kvällen tar jag med film och hundar och beger mig hem till Kristin :) Det ska bli mys!

Hemmafix & hockey

Kom på att jag inte skrivit något om gårdagen heller. Jag har blivit slarvig sedan jag börjat jobba :P Igår jobbade jag som vanligt till klockan 2. vid sex åkte vi hem till min systers och hennes pojkvän. Har ju inte sett hans lägenhet än så det var kul att få se den. den var så fin så :) Vid halv 7 körde jag dom till Löfbergs Lila arena för hockey mellan Färjestad och Djurgården. Fredrik är ju ett extremt Djurgårdenfan så den matchen var han ju såklart tvungen att se.. :P Trist för honom för det gick inte bra för stockholmarna.. hehe :D Under tiden jag var hemma och väntade på att få hämta dom bestämde jag mig för att ta tag i handtagen som jag köpt. Dom skulle upp på dörrarna som sitter under handfatet i badrummet. Vi har aldrig haft handtag där o det har irriterat mig så nu var det dags att göra något åt det lilla problemet. Jag fick tag i pappas borrmaskin, mätte ut rätt borr samt mätte o hade mig på dörrarna och tro det eller ej men det blev BRA! Jag lyckades få dit dom där nedrans handtagen helt själv och jag är stolt! det var inte det lättaste att hålla i allt samtidigt o borra o ha sig men det gick.! Jag gillar som sagt inte att vara beroende av nån annan utan vill klara mig själv, och det går oftast bättre än man tror.Förebilden ser ut såhär:

Efterbilden blev såhär:

Vid halv 10 begav jag mig åter till löfbergs lila arena för att hämta hem hockeykillarna. När jag kom näästan fram tog det stopp o det var bilar o folk överallt. ( som vanligt efter en hockeymatch men ändå) Något som irriterar mig nåt så sjukt är alla idioter som ska fram först. Det kvittar i princip om dom kör på folk men dom ska fram först!! Jag stannade vid perkeringsutfarten och skulle släppa ut några.. Ja då kom dom allihopa.. Typ 3 i bredd :O En v50 körde så nära mig att jag nästan trodde han skulle köra på mig. Allt för att komma först.! Herregud! Om bara folk i Karlstad kunde lära sig varannanprincipen. Det skulle bli så mycket bättre flyt på trafiken då. Men det verkar inte som dom fattar den! Aja, jag fick med mi killarna iaf och vi drog till Burger King där det blev lite mat. Körde sedan hem Henrik o sedan var det dags att sova för att återigen gå upp 5 imorse..

Fotobok!

Det andra paketet innehöll en fotobok som jag beställde förra veckan. Jag la ihop lite bilder från studenten och balen och gjorde en bok av detta. Det blev skiiiitbra och jag kunde inte vara nöjdare!

Detta var några sidor ur boken. Anledningen till att jag beställde denna är att jag är en såkallad Buzzador. Man blir medlem ( helt gratis såklart ) och fyller i vad man är intresserad av för kategorier. t.ex foto, kläder, djur m.m Sedan får man ett mail från dom med kampanjer man kan delta i utifrån dom intressen man angav. Det enda man ska göra är att tipsa kompisar om Buzzador ( inte värva folk men prata med sina vänner om det t.ex) och att skriva en rapport till dom när man avslutat sin kampanj. Min första kampanj blev denna. Att skapa en fotobok med 15 sidor med massa bakgrundsbilder, ramar, symboler m.m Allt är ju såklart gratis och jag är så glad att jag blivit en Buzzador.

Vill du också bli en buzzador kan du registrera dig HÄR. Sedan får du mail med passande kampanjer för dig.
2