mm precis!

3

Regnig lördag

Okej, klockan är bara 13 nu och jag har redan hunnit vara på MAXI och storhandlat + hämtat ut min hylla på EM möbler.

image319Så ser min nya hylla ut ;D Dröjer nog ett tag innan vi får upp den eftersom den ska sitta på en betongvägg och nån sån borr har inte vi hemma. Får vänta tills pappa eller farfar har tid att hjälpa till.. tyvärr :/Det tycker jag är ganska bra gjort med tanke på att vi oftast går upp runt 11-12 här hemma. Men nu kommer nästa problem, vad ska jag göra hela eftermiddagen? :P Kanske städa färdigt min garderob som jag inte ens kom halvvägs i förra gången. Men fredrik har en massa folk här som ska se på fotboll eller hockey eller hur de nu va, så jag kanske sätter på en film och myser i sovrummet denna trista regniga höstdag.. Transformers kanske de blir. Började se den och den verkade faktiskt helt okej :) Hade ju egentligen tänkt ta en promenad med Kristin nu när vi kom hem men hon hann inte för hon skulle till Deje... men men vi får ta de imorn hoppas ja :)

Träffade min gamla granne på MAXI med. Var skitbra kompis med hans dotter när vi var mindre. Ibland saknar jag henne. Hon är bland dom bästa kompisarna jag haft. :)
2

bio blev

Blev inte "PÅ smällen" iaf. Den gick tydligen inte? :S Eller jag hittade den inte bland filmerna iaf. Väldigt synd för jag hade väldigt gärna sett den. Istället blev det "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry". Den var faktiskt riktigt bra och rolig. :D Hade inte så höga förhoppningar på den heller eftersom den blev ensistautvägfilm. Men det blev bra, riktigt bra :)

image318
Var himla kul att Kristin föreslog bio faktiskt :) Var extremt trött idag eftersom jag började jobba klockan 6 imorse men bio funkade iaf ;) Får ta o ses igen nästa vecka om det går ;)