Nu ska..

..jag se The Heartbreak Kid och mysa med mina vovvsingar :) Fredrik sover för han jobbar  6.00-16.00 imorn stackarn. Sedan ska han direkt till hockeyn på Tingvalla. Så vi lär inte ses förrän typ halv 8 imorn kväll. Men men så äre..  

image380
1

YEEEES!

JAAAAAAAAAAAAA! Marie är i final. BRA Sverige! :D


image377

Idol 2007

Vad tycker ni om idol nu då? Vilka två ska stå i finalen? Amanda och Andreas? Amanda och Marie? eller kanske Andreas och Marie?


image376
Så här tycker jag om kvällens framträdanden:

Marie: Whitney Houstons låt gjorde hon otroligt extremt bra :) Men så är ballader hennes starka sida också.! Nelly Furtados Maneather var inte lika bra, men hon gjorde den på ett häftigt sätt.!


Andreas: Gillar låten han sjöng med Aerosmith, men inte när han sjöng den tyvärr. Den andra låten sjöng han bättre när i verserna men refrängen tappade han massor. Såg ut lite som man ska sjunga med i en låt o bara kan typ nån mening :P


Amanda: Åhh jag gillar verkligen den Halleluljalåten. Den är grym, OCH den är med i O.C såklart ;) Men jag kan inte hjälpa de, jag tycker inte Amanda sjunger bra. Tyckte inte alls att hon gjorde den låten bra. Den andra lyssnade jag inte så mycket på kan jag erkänna.

Så dom som jag vill se i final är...

Marie och Andreas.


( Helst skulle jag nog sett Daniel tillsammans med Marie i finalen men nu gick ju inte de :/ ) Tycker egentligen inte att Andreas är nog bra för att va med i final men jag gillar inte Amanda så mycket. Är något med hennes röst, tycker inte den är skön o lyssna på.Bild: tv4.se