walk-in...

...closet.. YES! Jag ska få en sådan :D Jag är överlycklig just nu :) Fredrik gick med på att göra om våran stora garderob till en walk-in closet till mig :) Håller på att fixa med den nu, ska måla väggarna lila sedan hade jag tänkt men det får bli imorn eller nåt när jag har inhandlat färg :) Men jag är så glad :D :D
7

tack

Alla underbara som kommenterar och skriver så fina saker. Ni lyfter min dag. Hoppas ni fortsätter med de också så blir jag glad ;)

image163
1

Torsdag

Ännu en mulen och trist morgon. Nu är det verkligen dags för solen att komma fram igen. Jaf som är ledig ocj allt. :/ men jag har inte så mycket planerat för idag så jag kan väl se på film och slappa i soffan med gott samvete :D ( Iallfall när jag hängt in tvätten :P )

Blev förresten film igår, Final call hette den. Skitbra film verkligen. Väldigt annorlunda på något sätt och det tyckte jag om. Tycker verkligen att ni ska se den om ni inte redan gjort de!Biologilärarinnan Jessica Martin (Kim Basinger) ringer i panik till dagdrivaren Ryan (Chris Evans) och säger att hon har blivit kidnappad under pistolhot.
Han förvandlas till hennes livlina trots att han inte har en aning om vem den främmande kvinnan är. Nu är det upp till honom att förhindra att kidnapparna för bort hennes barn, och rädda henne innan kidnapparna återvänder för att döda henne.  Men hon har ingen aning om var hon är, och dålig mottagning och svaga mobilbatterier sätter käppar i hjulet föriRyans räddningsaktion?

text: discshop.se
3